Adolescentă de 16 ani, moartă într-un accident rutier

412

Articole de la același autor

În noaptea de marți spre miercuri, un grav accident rutier a avut loc în apropierea aeroportului de la Mihail Kogălniceanu. Din cauza vitezei, dar și a carosabilului acoperit cu polei, o pasageră a unui autoturism, de doar 16 ani, și-a pierdut viața pe loc.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, marți seară, la ora 23,30, Dumitru Scupra, de 28 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, conducea un autoturism marca Dacia dinspre localitatea Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil acoperit parțial cu gheață, mașina condusă de Dumitru Scupra a derapat și a intrat în coliziune laterală cu parapetul care separă cele două sensuri de circulație, după care s-a răsturnat.
În urma impactului deosebit de violent, pasagera aflată în dreapta șoferului, respectiv Florina Daniela Lovasz, de doar 16 ani, a murit pe loc.
Deși au venit la fața locului, medicii de pe ambulanță nu au reușit să o readucă la viață pe adolescentă.
Cazul este cercetat de lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța, care vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0453 secunde