Adolescentă dispărută fără urmă

161
1
Polițiștii din Ovidiu încearcă să dea de urma unei adolescente care a dispărut, ieri dimineață. Oamenii legii au intrat în alertă și au fost formate echipe de polițiști și jandarmi care au demarat căutările. Melisa Ali, de 13 ani, a plecat de acasă la 7 dimineața către un magazin și de atunci nu s-a mai întors.


Membrii familiei le-au spus anchetatorilor că este pentru prima dată când adolescenta dispare.


Semnalmentele ei sunt: 1.20 metri înălțime, 35-40 de kilograme, ten închis, constituție astenică, față ovală, păr negru și ochi căprui.
La data plecării aceasta purta pantaloni lungi de culoare roz, bluză albă, cu imprimeu albastru și era încălțată cu o pereche de papuci albaștri din cauciuc.


Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu Melisa Ali sunt rugați să contacteze Poliția Ovidiu sau Dispeceratul Inspecto-ratului de Poliție al Județului Constanța, la numărul de telefon 0241.611.364, interior 20005. 


Comentează știrea

Gabriel
27 august 2015
Un viitor mai bun

Susțineți-vă scopurile și planurile cu perseverență și hotărâre. Nu luați niciodată în considerare posibilitatea eșecului. Niciodată să nu vă gândiți că ați putea renunța. Hotărâți să stați pe poziție, indiferent ce s-ar întâmpla. Si, atâta vreme cât veți refuza să renunțați, veți avea succes, în cele din urmă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4547 secunde