Poliția caută două femei care au dispărut de la domiciliu

458

Articole de la același autor

O adolescentă de 16 ani, din localitatea Mihai Viteazul, este căutată de oamenii legii după ce familia a anunțat că a dispărut. Georgiana Bârsan a plecat de acasă luni și a lăsat un bilet familiei în care îi anunța că pleacă în sudul litoralului. Aceasta a scris că se va afla în Costinești ca să muncească și să se distreze.

Semnalmentele adolescentei sunt: 1.65 - 1.70 metri înălțime, părul lung, șaten. Ca și semne distincte, adolescenta are o pată roșiatică pe frunte între sprâncene. La momentul dispariției, Georgiana Bârsan purta pantaloni scurți gri și tricou negru cu imprimeu fluorescent în față. În picioare purta adidași gri cu șireturi bleu.

De asemenea, oamenii legii încearcă să dea de urma unei tinere de 31 de ani, din localitatea Cumpăna, care a plecat de acasă. Mihaela Bălașa a dispărut, luni, și de atunci familia nu mai știe nimic de soarta ei. Potrivit anchetatorilor, nu este prima dată când femeia pleacă de acasă, aceasta revenind după un anumit interval de timp. Semnalmentele Mihaelei Bălașa sunt: 1.60 metri înălțime, 60 - 65 de kilograme, constituție atletică, ten măsliniu, ochi căprui, păr lung vopsit negru. În momentul în care a plecat de acasă, tânăra era îmbrăcată cu un tricou negru, pantaloni negri și pur-ta în picioare papuci albi din plastic cu barete roșii, verzi și albastre.

v v v

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu cele două persoane sunt rugați să contac-teze dispeceratul Inspectoratu-

lui de Poliție al Județului Constanța, la numărul de telefon 0241.611.364, interior 20005. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Dispariție misterioasă!
Pagina a fost generata in 0.5844 secunde