Revoltător! Amendat doar cu 200 de lei după ce a bătut o turistă

742
4
Revoltător! Amendat doar  cu 200 de lei după ce a bătut o turistă - bataie14398263241439885423-1439981219.jpg

Articole de la același autor

Filmarea în care o turistă este bătută de un tânăr cu mușchi pe plaja Alandala din stațiunea Mamaia a făcut înconjurul internetului.

Doi soți din Slobozia au intrat în gura și mâinile unui individ care a decis că turismul se face cu pumnul și cu înjurături. Turiștii și-au așezat prosopul într-o zonă special amenajată pentru șezlonguri, iar tânărul musculos s-a dus să își facă dreptate. Pentru că oamenii au refuzat să plece, acesta a înjurat-o, scuipat-o și lovit-o pe femeie. Șocant este că doar un agent de pază a intervenit pentru a aplana conflictul. Ceilalți din zonă au fost preocupați să scoată telefoanele, dar nu pentru a suna la 112, ci pentru a… surprinde scena.

Victima nu a depus nicio plângere la poliție, dar oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz. "Polițiștii s-au autosesizat, fiind declanșate verificări, iar la finalul acestora, vor fi dispuse măsurile legale care se impun", a declarat scms. Carmen Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 

Verificările anchetatorilor au stabilit că bătăușul este Emmanoil Daniel Chatzakis, de 19 ani, din București. Pentru fapta sa, individul a fost amendat cu suma de 200 de lei. Victima, o femeie de 56 de ani, nu a depus plângere până în prezent, dar are un termen de 90 de zile în care poate face acest lucru. De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe, in rem. 

Comentează știrea

Gelu
19 august 2015
Anormalul devenit normal

Intr-adevar este revoltator,dar asa se intampla in Romania,tara care protejeaza infractorii,ii dojeneste parinteste dar nu uita sa sanctioneze aspru restul populatiei pentru fleacuri. Asa de dese sunt exemplele de comportament medieval,incat au devenit obisnuite,multi chiar cred ca asa este normal. O tara in care valorile sunt inversate ca in Romania,nu va fi pe drumul dezvoltarii de nici un fel si asta vedem in jurul nostru.

Constantean
19 august 2015
Pe cale de consecintă

Rezultă că poți să pălmuiesti si să scuipi pe oricine pentru 200 lei ?! La fel a fost sanctionat si cel care l-a scuipat pe Basescu ? După câte stiu i-au dat trei ani de inchisoare cu suspendare. Doar se clamează că suntem egali in fața legii. In al doilea rând nu e de mirare că s-a ajuns aici din moment ce legea permite administatorilor de plajă să-i trateze pe turistii cu cearceaf ca si cum ar fi ultimii oameni. Numai pe jumatate de plajă ar trebui permise sezlongurile. Lăcomia pierde omenia.

costelush
19 august 2015
replica

un gibon cu creier cat o musca!

Cezar
19 august 2015
D'ale istoriei contemporane

Daca s-ar aduna toti interlopii si cei care au relatii cu ei la un loc,ar fi cam cat de o tarisoara. Pe vremuri nu indepartate,englezii au trimis pe alte meleaguri scursurile de la ei,adica pe alt continent. Ajunsi in Australia,acei talhari si criminali nu au avut pana la urma de ales si s-au lasat de nasoale,ba chiar iata ca acum urmasii lor sunt cetateni ai unei tari in care se emigreaza,ca e bine. Of,of,ce bine ar fi sa plece de la noi nu cei care acum muncesc pe afara,ci scursurile umane.... S-ar micsora populatia cu un million si ceva,dar ar fi excellent. Vise.....

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 August 2015
Stire din Eveniment : Alertă pe plaja din Costiinești!
Joi, 23 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Jefuită pe plajă!
Pagina a fost generata in 0.5513 secunde