Adolescență fără droguri și violență, la Constanța

118
Adolescență fără droguri și violență, la Constanța - drog-1395935190.jpg

Articole de la același autor

Mâine, specialiștii Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Constanța și Inspectoratul Școlar lansează un nou proiect pentru prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor: "Adolescență – fără droguri și violență". 
"Scopul proiectului constă în prevenirea consumului de droguri și a violenței la vârsta adolescenței, prin oferirea de informații care să permită creșterea nivelului de educare și conștientizare a populației școlare de nivel liceal, în vederea neînceperii sau întârzierii debutului consumului de droguri și a adoptării unor comportamente pro sociale.
Proiectul se va desfășura în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în perioada martie - august 2014", a afirmat cms. Cristian Oprișan, șeful centrului regional.
La eveniment vor participa comandantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, col. Constantin Dima și inspectorul general Răducu Popescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8978 secunde