Pentru că nu s-a prezentat la proces

Adrian Ionescu, șeful Atelierului Electroenergetic de la Aeroportul Kogălniceanu, va fi citat cu mandat de aducere

2594
Adrian Ionescu, șeful Atelierului Electroenergetic de la Aeroportul Kogălniceanu, va fi citat cu mandat de aducere - 80cd9a9768e06f1d1a8335abf22b56e6.jpg
Pentru că a refuzat să se prezinte la termenul de judecată care a avut loc ieri, magistrații de la Tribunalul Constanța îl vor cita cu mandat de aducere pentru termenul următor pe Adrian Ionescu, șeful Atelierului Electroenergetic de la Aeroportul Internațional "M. Kogălniceanu" din Constanța, care a fost trimis în judecată pentru că a fost prins primind 2.000 de dolari drept mită. Următoarea înfățișare în proces va fi pe data de 10 noiembrie.
Bărbatul este acuzat de luare de mită, după ce a fost prins, în flagrant, în timp ce primea suma de 2.000 de dolari de la denunțătorul E.V., pentru a-i permite acestuia să continue și să finalizeze executarea unei lucrări în incinta aeroportului fără obiecțiuni din partea sa.
Potrivit rechizitoriului, la data de 4 august 2009, denunțătorul E.V. a sesizat organele de urmărire penală spunând că Adrian Ionescu, în calitate de șef al Atelierului Electroenergetic la Societatea Națională Aeroport Internațional "M. Kogălniceanu" Constanța SA, i-a pretins în repetate rânduri 20% din valoarea lucrării pe care societatea administrată de el o execută în incinta aeroportului, pentru a permite continuarea lucrării până la finalizare.
Ca urmare a denunțului, la data de 5 august 2009, s-a organizat prinderea în flagrant a inculpatului Adrian Ionescu.
Luat la întrebări de anchetatori, Ionescu le-a spus că banii i-au fost dați cu împrumut, iar apoi și-a schimbat declarația spunând că E.V. i-a dat banii ca să-i țină până a doua zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3614 secunde