Adrian Mazăre, condamnat pentru trafic de droguri

1127
3
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea lui Adrian Marius Mazăre, de 21 de ani, din Constanța, la pedeapsa de trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri și consum ilicit de droguri. Acesta a beneficiat de prevederile Legii Micii Reforme, care spune că dacă-ți recunoști fapta poți să primești o pedeapsă redusă cu o treime. În cazul complicelui său, Viorel Scându, cauza a fost disjunsă, acesta nerecunoscând comiterea faptei, astfel că în dosarul său următorul termen a fost stabilit pentru data de 5 decembrie. Sentința nu este definitivă.

Cei doi au fost prinși, în luna februarie 2010, în timp ce vindeau pliculețe cu droguri etnobotanice interzise de legile românești.

Scându este cel care deținuse un magazin de etnobotanice, dar pe care modificările legislative pe care le-au făcut guvernanții l-au determinat să tragă obloanele. Numai că el a continuat pe cont propriu, mai ales că îi rămăsese marfă în cont.

Comentează știrea

George
8 noiembrie 2011
Pfff....Imi vine sa urlu

Astea se vindeau si la copii la scoala in chioscuri autorizate. Nu spuneau "desteptii" din capul statului ca nu sunt considerate droguri ? Asta inseamna inconsecventa in decizii, asta inseamna incompetenta in conducere, asta inseamna ca ne conduc dupa cum bate vantul. Eu zic sa-i mai votati si la urmatorul mandat ca o sa considere si painea ca fiind drog.

Dobrogeanca
8 noiembrie 2011
urmează

Urmează Radu Mazăre

Anonim
28 decembrie 2011
PA

Toti muriti dupa o doza...asa ca PA!!!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Arestat pentru trafic de droguri
Pagina a fost generata in 0.1921 secunde