AEROMANIA, cel mai mare spectacol de aviație de pe litoral

478
AEROMANIA, cel mai mare spectacol de aviație de pe litoral - aeromania-1404149718.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 19 iu-lie, Aeroportul Tuzla vine cu o propunere inedită de a petrece o după amiază de excepție, pe litoral, printre mașini de epocă, muzică ritmată, târg și un air - show spectaculos.

Pasionații de aviație sunt așteptați pe Aeroportul Tuzla, pentru a participa la cea mai chic ediție a mitingului aviatic AEROMANIA de până acum. Între orele 16-20, aeroportul va fi plin de viață, având o atmosferă de bâlci, cu muzică, târguri, spectacole de aviație și expoziții.

Mihai Mărgineanu - fost elev al școlii de pilotaj Regional Air Services - va demonstra cum se îmbină muzica cu aviația. Invitații speciali Taxi, Vița de Vie, dar și mulți alții vor fi prezenți pe scena amplasată în fața hangarului și vor încinge atmosfera.

Iubitorii de uniforme sunt invitați la standul Pilotshop pentru a în-cerca articole din aviation fashion. Începând de la orele 16.30, doritorii pot face zboruri de agrement, iar cei mai curajoși pot încerca salturile cu parașuta în tandem, între orele 17-18.

Spectacolul de acrobație va începe cu o trecere cu AN2-ul care stropește cu apă și va oferi publicului un "duș rece" care va pregăti momentul "Air Bandits". Punctul culminant al show-ului va fi zborul acrobatic, la apus, cu Yak-urile 52 (după ora 19.45) cu efecte pirotehnice în aer (artificii pe aripile avioanelor) și "bombe" la sol!

Regional Air Services a pregătit un spațiu de joacă pentru copii unde va fi prezent clovnul de la Oratoriu don Bosco Constanța. Pentru cei mici, ciocolata și înghețata vor fi nelipsite, iar pentru adulți vor avea loc degustări de vin. Pe lângă standurile de aviație, vor putea fi admirate și mașini de epocă, dar și motociclete.

Pentru că de la un spectacol aviatic nu putea lipsi un balon cu aer cald, John Balon Sky Team va fi prezentă pentru a desluși tainele unei plimbări cu balonul. La Aeromania vor mai participa: Retromobil - etalând minunatele automobile de epocă, Asociația Motocicliștilor din România, Asociația Litoral, AOPA, RATC, RATB, Romanian Spotters și Photoavia.

Publicul va avea intrarea liberă, iar drumul până la aeroportul Tuzla va fi asigurat de autobuzele RATC. Cei care doresc să participe la eveniment vor putea pleca de la Gară cu primul autobuz la ora 15.30 și cu al doilea la 16.30, transportul fiind și el gratuit. Întoarcerea va fi la orele 20.30 și 21.30.

Sandra MIHĂILĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde