Aeronave militare în România

395
3
Aeronave militare  în România - aeronavemilitare-1396978169.jpg

Articole de la același autor

Peste 200 de militari români, piloți și personal tehnic, cu aeronave MiG-21 LanceR de la Baza 71 Aeriană și aproximativ 250 de militari ai Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii, cu aeronave F-16, participă, în perioada 10-17 aprilie, la exercițiul bilateral româno-american "Dacian Viper 2014". Exercițiul are ca obiectiv principal ridicarea nivelului de pregătire prin instruirea într-un mediu multinațional, dezvoltarea cooperării și îmbunătățirea interoperabilității dintre armatele unor țări membre ale NATO, precum și exersarea tehnicilor, tacticilor și procedurilor în comun cu partenerul american. 


Comentează știrea

Pilotul de serviciu
9 aprilie 2014
Dezinformare si manipulare

Aceste exercitii,sunt un raspuns NATO,la actiunile Rusiei in Ucraina.Deasemenea,pentru cititorii mai putin avizati,ii informez pe aceasta cale ca,in urma demersurilor facute de oficialii romani pe langa Petagon si vicepresedintele SUA,Armata SUA a fost de acord, sa-si mareasca si sa-si extinda "prezenta" militara pe flancul estic al UE, dar cu unele conditii. ATENTIE MARE! Una dintre conditii,a fost lupta impotriva asa-zisilor baroni locali,si trimiterea lor in Justitie.In concluzie,actuala situatie nu este generata,neaparat de ordinul matrozului.Veti vedea ca, in curand,vor cade si baroni din alte partide.

admirator
9 aprilie 2014
@pilotul...

pilotule, ai furat cu mazare si constantinescu? e foarte bine ca se cere eradicarea acestui fenomen si ascunderea infractorilor de drept comun ce pun in pericol chiar securitatea tarii... suntem mai rau ca republicile bananierre... rusine ca nu am reusit sa ne facem curatenie singuri in ograda!

NfrqbiwKXfbqhsxyMS
17 mai 2016
bWCgYxcxD

p3tI1K obbeyvcswaob, [url=http://ivuvztwpzwxx.com/]ivuvztwpzwxx[/url], [link=http://ylszzluvbeoi.com/]ylszzluvbeoi[/link], http://kbkjqnkksgme.com/

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Eveniment : 95 de persoane,  salvate de piloții MAI
Pagina a fost generata in 0.3739 secunde