Anul trecut

Piloții SMURD au salvat peste 2.200 de persoane

160
Piloții SMURD au salvat peste 2.200 de persoane - pilotiismurdalsalvatpeste2200per-1392143880.jpg

Articole de la același autor

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a participat la ședința de evaluare a activității, desfășurată de către Inspectoratul General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne în anul 2013. Cu această ocazie, Arafat a felicitat piloții MAI pentru executarea unor misiuni cu grad ridicat de complexitate și pericol, evidențiind totodată contribuția esențială a personalului Inspectoratului General de Aviație la salvarea vieților omenești. 
În acest context, s-a remarcat faptul că, în cursul anului 2013, piloții Ministerului Afacerilor Interne au efectuat peste 4.000 de ore de zbor în misiuni SMURD, salvând peste 2.200 de persoane ce necesitau asistență medicală de urgență. 
Totodată, secretarul de stat Raed Arafat a subliniat și necesitatea aprofundării pregătirii continue a personalului navigant: "2013 a fost un an benefic din punct de vedere profesional, dar ne dorim mai mult și mă refer în special la componenta de pregătire de specialitate a piloților, aspect esențial în desfășurarea cu succes a misiunilor de salvare-evacuare. Avem în derulare un program comun de pregătire cu omologii noștri din Elveția, considerați la ora actuală numărul unu în efectuarea zborurilor în condiții dificile, program ce va avea un impact deosebit pe nivelul de siguranță și realizare a misiunilor de salvare montană din țara noastră". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Eveniment : 95 de persoane,  salvate de piloții MAI
Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Două avioane, donate pentru SMURD
Pagina a fost generata in 1.7705 secunde