Lupta pentru clienți

Toyota Yaris are cinci ani de întreținere gratuită

318
3
Toyota Yaris are cinci ani  de întreținere gratuită - inluptapentruclientitoyotayaris-1392143997.jpg

Articole de la același autor

Vânzările dealerilor auto nu au revenit la nivelul înregistrat în urmă cu cinci - șase ani, și probabil că acest lucru nici nu se va întâmpla prea curând. Motivul principal: dificultățile financiare cu care încă se confruntă bună parte dintre constănțeni. Tocmai de aceea, dealerii auto, dar și direct constructorii auto vin de ceva vreme nu doar cu prețuri destul de tentante la autoturisme, ci și cu tot felul de pachete și servicii, de multe ori chiar gratuite. 
De exemplu, la Toyota Constanța cei care îndrăgesc această marcă își pot cumpăra un model din gama Toyota Yaris cu prețuri începând de la 10.750 euro. Ca oferta să fie și mai tentantă, la pachet se mai adaugă și cinci ani de întreținere gratuită, indiferent de ce variantă este aleasă: Toyota Yaris, Yaris Hybrid sau Yaris Trend. 
Mai exact, Toyota oferă gratuit pachetul de întrețineri periodice pentru cinci ani, în limita a 100.000 km, în valoare de 1.100 euro, TVA inclus. 
De altfel, la această gamă, constructorul a venit cu tot felul de îmbunătățiri. De exemplu, Yaris-ul convențional dispune de cameră video pentru marșarier, așadar parcarea nu va mai fi, în cazul celor care au probleme în acest sens, atât de "stresantă". 
Pe de altă parte, Yaris Trend Limited Edition se laudă cu un design chic. Are transmisie Multidrive S și un motor 1.33 Dual VVT-i de 99 CP. 
Cel de-al treilea model din gamă, Yaris Hybrid, este primul autoturism cu transmisie integral hibridă din clasă și cel mai accesibil hibrid de pe piață. Mai mult, este premiantul clasei mașinilor mici prin consumul redus - de numai 3,1 l/100 km. 


Comentează știrea

hermes bags shop
19 mai 2014
hermes bags shop

hermes.co.uk jobs Stiri Economie : Toyota Yaris are cinci ani de întreținere gratuită | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes bags shop http://www.medsearchusa.com/hermes-handbags-austria-birkin-to-the-business-through-job.asp

MBT Changa Shoes
6 iunie 2014
MBT Changa Shoes

mbt shoes temple bar Stiri Economie : Toyota Yaris are cinci ani de întreținere gratuită | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Changa Shoes http://www.colombiaparacristo.com/mbt-shoes/mbt-shoes-sale-london.asp

hermes handbags orange
8 iunie 2014
hermes handbags orange

hermes fr wiki Stiri Economie : Toyota Yaris are cinci ani de întreținere gratuită | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags orange http://www.tegnogbyg.dk/hermes-handbags-orange-birkin-tasche-online-9-3.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7751 secunde