AFACERE ILEGALĂ CU ÎMBRĂCĂMINTE, LA CONSTANȚA! Jandarmii le-au dat planurile peste cap

872
AFACERE ILEGALĂ CU ÎMBRĂCĂMINTE, LA CONSTANȚA! Jandarmii le-au dat planurile peste cap - whatsappimage20180514at095612-1526284721.jpg

Articole recomandate

Jandarmii au surprins în Constanța, o persoană care dorea să vândă fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, zeci de articole de îmbrăcăminte.

Duminică, 13 mai a.c. ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în municipiul Constanța, în apropiere de gară, l-au surprins pe I.M. de 38 de ani din localitate, în timp ce dorea să comercializeze fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege, 39 articole de îmbrăcăminte sport,susceptibile de a fi contrafăcute.

Luat la întrebări, nu a putut prezenta documente de proveniență a mărfii. În plus, nu deținea nici autorizație de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii i-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulație, fără dret, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare (articole de îmbrăcăminte -treninguri, pantaloni scurți sport) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5988 secunde