Afacerile cu petrol de la Constanța, luate la "scuturat" de procurorii DNA!

564
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Structura Centrală efectuează o anchetă ce vizează mai multe firme din Constanța care ar derula afaceri ilegale cu petrol. Prejudiciul pe care l-ar fi creat societățile comerciale respective s-ar ridica la nici mai mult, nici mai puțin de 14 milioane de euro.
Ieri dimineață, procurorii au descins la mai multe locații din Constanța, realizând șase percheziții. Ei au ridicat mai multe documente ce urmează să completeze probatoriul pe care și-l construiesc pentru a-i putea trimite în judecată pe cei care conduc aceste afaceri.
Una dintre percheziții a avut loc, ieri, în zona debarcaderului de unde se pleacă pe Insula Ovidiu, din stațiunea Mamaia, unde, din câte se pare, una dintre firme are sediul social.
Cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modalităților prin care firmele respective au prejudiciat statul român cu 14 milioane de euro continuă. Prin urmare, nu este exclus ca, în perioada următoare, să aibă loc alte activități la Constanța cu privire la această "mega-afacere" și, de asemenea, ne putem aștepta și la rețineri răsunătoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4399 secunde