Afacerist arestat: a încercat să-și înece soția, într-o piscină din Mamaia

241

Articole de la același autor

Un afacerist din București a fost arestat preventiv, fiind acuzat de tentativă de omor și viol, după ce ar fi încercat să-și înece soția, în piscina unei vile din stațiunea Mamaia.

Potrivit anchetatorilor, afaceristul, un dezvoltator imobiliar de renume din țara noastră, împreună cu soția sa, cunoscută în lumea mondenă, ar fi venit pe litoral, la începutul lunii august, împreună cu un grup de prieteni. În noaptea de 8 august, cei doi ar fi fost în club, unde au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior s-au întors la vila pe care o închiriaseră împreună cu un grup de prieteni. În jurul orei 1.00 noaptea, în timp ce se afla pe balconul locuinței, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi și ținând-o cu capul scufundat sub apă. Femeia a fost salvată de intervenția prietenilor. Ulterior, potrivit acuzațiilor, bărbatul ar fi violat-o pe soția ea.

Afaceristul a fost reținut, la sfârșitul săptămânii trecute, și a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Cazul se află în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul București. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5567 secunde