Agent de poliție, reținut pentru trafic de influență și luare de mită

1553
Agent de poliție, reținut pentru trafic de influență și luare de mită - 28ianuariednamedicveterinarluare-1541492801.jpg

Articole recomandate

Luni, 5 noiembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au desfășurat activități de urmărire penală în cadrul unui dosar penal privind pe D.F.S., de 28 ani, agent principal de poliție la un post de poliție din cadrul I.P.J. Dolj, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și luare de mită în formă continuată (3 acte materiale).


Din cercetări a rezultat faptul că, în cursul lunii iulie 2018, polițistul a pretins și primit suma de 700 euro și 100 lei de la membri familiei unei persoane încarcerate, pentru a da o soluție favorabilă într-un dosar în care efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.


Față de D.F.S. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunilor menționate iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reținerea acestui pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5923 secunde