Agenția Națională Antidrog, alături de studenți

142
Agenția Națională Antidrog, alături de studenți - antidrog-1380869936.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii Agenției Naționale Antidrog (ANA), prin cele 47 de centre de prevenire, evaluare și consiliere antidrog de la nivel teritorial, se află în mijlocul studenților și în anul universitar 2013-2014. 




Reprezentanții centrelor teritoriale ale ANA au diseminat informații referitoare la riscurile asociate consumului de tutun, alcool și droguri și au transmis mesaje antidrog ce au avut ca scop informarea și conștientizarea efectelor pe care le produce consumul de droguri și de substanțe noi cu proprietăți psihoactive asupra organismului, dar și serviciile pe care le oferă agenția. 


În anul universitar 2013-2014, specialiștii centrelor de prevenire, evaluare și consiliere antidrog vor fi în mod constant alături de studenți și vor realiza, la nivel național, activități de prevenire a consumului de droguri, precum și o serie de acțiuni menite să îi sensibilizeze cu privire la efectele și riscurile acestui fenomen. 


De asemenea, odată cu debutul acestui an universitar, a fost lansată studenților invitația de a se alătura specialiștilor ANA, în calitate de voluntari în activitățile pe care aceștia urmează să le desfășoare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5901 secunde