AGLOMERAȚIE INFERNALĂ în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche!

2667
AGLOMERAȚIE INFERNALĂ în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche! - vama-1630494335.jpg
Încă de la primele ore ale zilei de miercuri, 1 septembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, sensul de ieșire din țară, este coadă kilometrică de autovehicule. În cursul după-amiezii s-a ajuns ca timpii de așteptare pentru trecerea graniței să ajungă la peste 90 de minute, iar autoritățile se așteaptă ca aceștia să mai crească până spre seară. De vină sunt modificările privind condițiile de călătorie impuse de Bulgaria, intrate în vigoare începând de miercuri, 1 septembrie.

Astfel, cetăţenilor români le este permisă intrarea pe teritoriul Bulgariei numai prin puncte de trecere a frontierei unde se află personal medical bulgar. Astfel, din România se poate intra pe teritoriul statului vecin, prin: P.T.F. Giurgiu - Ruse, judeţul Giurgiu, P.T.F. Calafat - Vidin, judeţul Dolj, P.T.F. Bechet – Oriahovo, judeţul Dolj, P.T.F. Turnu Măgurele - P.T.F. Somovit-Nikopol, judeţul Teleorman, P.T.F. Vama Veche - Durankulak, judeţul Constanţa.

Prin P.T.F. Ostrov – Silistra, judeţul Constanta, P.T.F. Zimnicea - Svishtov și P.T.F. Negru Vodă - Kardam, judeţul Constanţa se permite intrarea persoanelor care tranzitează teritoriul Bulgariei, numai în cazurile în care se poate garanta părăsirea imediată a teritoriului țării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5701 secunde