Agresorul minorei violate în cimitir, trimis în judecată

252
Agresorul minorei violate în cimitir, trimis în judecată - baa2df75c4532c125ce37daf4473f05e.jpg
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus, ieri, trimiterea în judecată a lui Andrei Ion Buligan, de 34 de ani, din localitatea Mereni. Tânărul este acuzat de viol după ce a agresat și întreținut relații sexuale normale cu o minoră de 13 ani, împotriva voinței acesteia.
În seara zilei de 17 octombrie, în jurul orei 20,00, Elena F., de 13 ani, împreună cu vecina sa, Mihaela Pavăl, s-au deplasat la magazinul din localitatea Mereni, pentru a face câteva cumpărături.
La întoarcerea spre casă, la un moment dat, Mihaela l-a văzut pe Buligan alergând în fața lor. Întrucât era întuneric, pe stradă nu se mai aflau alte persoane și știind că acesta este violent și a mai violat și alte fete din localitate, l-a sunat pe mobil pe soțul său și l-a rugat să iasă la poartă, ceea ce s-a și întâmplat.
Cele două s-au despărțit, Elena plecând singură spre casa ei.
În momentul în care fata a intrat în curte, Andrei Ion Buligan, care stătea ascuns după poartă, a lovit-o cu palma peste cap, iar aceasta a început să țipe. Tânărul a înjurat-o și i-a pus mâna la gură, după care a continuat să o lovească, spunându-i că dorește să întrețină cu ea un raport sexual. Pentru că minora continua să țipe, a ame-nințat-o cu moartea, apoi a luat-o în brațe și a dus-o pe câmp în apropierea cimitirului musulman din localitate. Aici a continuat s-o amenințe, cerându-i să se dez-brace. Fata a refuzat, dar individul i-a spus că o va obliga la raport sexual oral și anal. De teamă, minora a cedat, iar Buligan a întreținut cu ea raport sexual normal.
După ce a violat-o, individul a condus-o pe fată la domiciliu, deși aceasta a refuzat, iar în momentul în care s-au despărțit a amenințat-o că în cazul în care va spune cuiva despre ceea ce s-a întâmplat va intra în casă peste ea și familia ei, împreună cu frații lui.
Plină de noroi și de sânge pe haine, speriată și în stare de șoc, minora a povestit mamei sale ce a pățit.
Mai mult, ea a mărturisit că, în urmă cu aproximativ două luni, a mai fost violată de Buligan, însă nu a spus nimănui de frică.
Mama fetei a anunțat polițiștii, iar oamenii legii l-au arestat pe agresor.
La rândul ei, minora a fost dusă la Medicina Legală, unde specialiștii au concluzionat că fata a fost victima unui viol.
În timpul audierilor, Buligan a recunoscut că minora a refuzat să întrețină raport sexual cu el precum și faptul că i-a pus mâna la gură ca să nu mai țipe și a obligat-o să meargă pe câmp, dar paradoxal, susține că aceasta a întreținut de bunăvoie raportul sexual. Inculpatul nu recunoaște nici faptul că a agresat-o pe partea vătămată și nici că a mai obligat-o la un raport sexual în urmă cu două luni.
Potrivit anchetatorilor, Andrei Ion Buligan lucrează ca muncitor necalificat, este necăsătorit și are un copil minor. El a mai fost condamnat de judecătorii de la Mangalia, în anul 2003, la cinci ani de închisoare, tot pentru viol. A fost arestat la data de 17 iunie 2003 și eliberat condiționat la data de 25 iulie 2006, având de executat un rest de pedeapsă de 693 de zile.
Noul dosar de viol a fost trimis pe rolul Tribunalului Constanța unde urmează să se stabilească primul termen de judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0051 secunde