Procesul angajatului de la Aeroportul Kogălniceanu, amânat din nou

189
Dacă la termenul anterior, magistrații constănțeni dispu-seseră citarea cu mandat de aducere a lui Adrian Ionescu, șeful Atelierului Electroenergetic de la Aeroportul Internațional "M. Kogălniceanu" din Constanța, care a fost trimis în judecată pentru că a fost prins primind 2.000 de dolari drept mită, ieri, judecătorii au constatat că este lipsă de procedură cu inculpatul, pentru că a fost citat la o adresă greșită. Prin urmare, instanța a fost nevoită să acorde un nou termen de judecată, pentru data de 22 decembrie.
Bărbatul este acuzat de luare de mită, după ce a fost prins, în flagrant, în timp ce primea suma de 2.000 de dolari de la denunțătorul E.V., pentru a-i permite acestuia să continue și să finalizeze executarea unei lucrări în incinta aeroportului fără obiecțiuni din partea sa.
Potrivit rechizitoriului, la data de 4 august 2009, denunțătorul E.V. a sesizat organele de urmărire penală spunând că Adrian Ionescu, în calitate de șef al Atelierului Electroenergetic la Societatea Națională Aeroport Internațional M. "Kogălniceanu" Constanța SA, i-a pretins în repetate rânduri 20% din valoarea lucrării pe care societatea administrată de el o execută în incinta aeroportului, pentru a permite continuarea lucrării până la finalizare.
Ca urmare a denunțului, la data de 5 august 2009, s-a organizat prinderea în flagrant a inculpatului Adrian Ionescu.
Luat la întrebări de anchetatori, Ionescu le-a spus că banii i-au fost dați cu împrumut, iar apoi și-a schimbat declarația spunând că E.V. i-a dat banii ca să-i țină până a doua zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5293 secunde