Concurs Alarmă cu bombă la doi pași de Poliția Medgidia

565

Articole de la același autor

Marți seară, la câțiva metri de Poliția din Medgidia, o agenție loto a fost în vizorul "teroriștilor". Cel puțin așa a amenințat o voce la Serviciul Unic de Urgență 112.
În scurt timp, la fața locului, s-au prezentat lucrători ai Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Toxice, din cadrul IPJ Constanța, ai Detașamentului de Intervenții și Acțiuni Speciale, precum și militari de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, ofițeri ai Serviciului Român de Informații și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța. S-a constatat, în scurt timp, că au avut de-a face cu o altă glumă proastă.
Oamenii legii avertizează persoanele care pun pe drumuri aiurea echipele de intervenție că alarmele făcute în scop distractiv se sancționează cu amendă cuprinsă între 40 și 2.000 lei pentru minori, și cu închisoare de la unu la trei ani pentru adulți.
În plus, dacă alarma are scop terorist, pedeapsa cu închisoare este cuprinsă între trei și 12 ani. În ceea ce privește cheltuielile suportate pentru efectuarea unei intervenții de verificare la o alarmă cu bombă, anchetatorii spun că ele se ridică la aproximativ 1.200 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0234 secunde