ALARMANT / O constănțeancă din Viile Noi s-a trezit, ziua în amiaza mare, cu un tâlhar în casă

100
ALARMANT / O constănțeancă din Viile Noi s-a trezit, ziua în amiaza mare, cu un tâlhar în casă - 16februariefurtlocuinta-1392547800.jpg

Articole de la același autor

O constănțeancă a tras o sperietură îngrozitoare, sâmbătă după-amiază, când s-a trezit cu un individ în casă. Bărbatul, venit la furat, nu a avut nicio jenă ca în jur de ora 17,00, să sară gardul imobilului situat pe strada Vârful cu Dor, cartierul Viile Noi, pentru ca ulterior să forțeze fereastra PVC a locuinței și să intre, în timp ce proprietara era acasă. "Este o modalitate nouă de acțiune, de obicei hoții din locuințe urmăresc ca proprietarii să nu fie acasă. Sau, dacă se întâlnesc cu aceștia, fug", ne-au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța. 


Suspectul, în schimb, a lovit-o pe femeie, după care a furat un laptop, un ceas și o pereche de pantofi sport și s-a făcut nevăzut. Victima a sunat la 112, iar polițiști de la Secția 5 și militari din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" au ajuns în zonă și, pe baza semnalmentelor furnizate de victimă, l-a prins imediat pe suspect. Acesta a fost identificat ca fiind Nagit A., de 21 de ani, din Cobadin. Asupra lui au fost găsite și bunurile furate din locuință, estimate la 2.450 de lei. 


Individul a fost reținut, iar în această dimineață a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat de tâlhărie.  Surse apropiate anchetei ne-au spus că suspectul ar fi comis fapta pentru a face rost de bani pentru etnobotanice, fiind consumator de stupefiante. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Eveniment : A încercat să spargă biroul unui avocat
Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Eveniment : La furat de cărbune cu Dacia
Pagina a fost generata in 0.5202 secunde