Albanezi prinși în timp ce treceau granița ilegal

151

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au organizat o acțiune, joi noapte, și au descoperit la frontiera cu Bulgaria, trei persoane care au trecut granița ilegal cu intenția de a ajunge în Italia sau în Belgia.


Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 21.30, polițiștii de Frontieră au observat trei indivizi care mergeau pe jos dinspre Bulgaria către România. Oamenii legii s-au apropiat de bărbați și i-au escortat la sediu pentru audieri. Aceștia au fost identificați ca fiind cetățeni albanezi cu vârste cuprinse între 24 și 33 de ani. 


În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei trei bărbați au trecut granița în Bulgaria prin Macedonia, în cursul zilei de marți, iar ulterior au mers pe traseul Sofia - Ruse - Silistra. Trecerea în România a fost planificată într-un hotel din Silistra, unde cei trei albanezi au înnoptat. 


Pe numele celor trei albanezi a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de intrare în țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat. În cursul zilei de vineri, cetățenii au fost predați autorităților de frontieră din Bulgaria pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6946 secunde