Alertă cu grenadă la casa mamei Andreei Tonciu! Dispozitivul, ataşat de poartă! O stradă întreagă este blocată

2102
Alertă cu grenadă la casa mamei Andreei Tonciu! Dispozitivul, ataşat de poartă! O stradă întreagă este blocată - grenada-1716966263.png

Articole de la același autor

Alertă maximă în București, după ce un obiect ce seamănă cu o grenadă a fost găsit la vila unde locuiește mama Andreei Tonciu, a anunțat Realitatea Plus. Circulația pe strada pe care se află imobilul a fost restricționată inclusiv pentru circulația rutieră.

Potrivir adevarul.ro, grenada ar fi fost găsită inițiat în curtea casei în care locuiește mama vedetei Andreea Tonciu, fiind găsită de sora vedetei. Aceasta a aruncat peste gard proiectilul pentru că a considerat că este de jucărie.


UPDATE- Poliţia: „În această dimineață, în jurul orei 08.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada”, anunță Poliția Capitalei.






foto cu rol ilustrativ
sursa foto: InfoToday


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4159 secunde