X

ALERTĂ DATĂ DE POLIȚIȘTI! Mamă și fiicele ei, date dispărute! S-ar fi pierdut într-o zonă împădurită

7898
ALERTĂ DATĂ DE POLIȚIȘTI! Mamă și fiicele ei, date dispărute! S-ar fi pierdut într-o zonă împădurită - masinipolitieosimsursapolitiarom-1682777140.jpg
Poliţiştii buzoieni sunt în alertă după ce o femeie a fost dată dispărută, alături de cele două fiice ale sale, în vârstă de 11, respectiv 5 ani, într-o zonă împădurită din localitatea Năeni, scrie Agerpres.

"La data de 28 aprilie, în jurul orei 19,20, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei au fost sesizaţi cu privire la faptul că Feraru Violeta, în vârstă de 35 de ani, ar fi plecat împreună cu cele două fiice ale sale Feraru Izabela de 11 ani şi Feraru Maria de 5 ani, în extravilanul pădurii din localitatea Vârf, sat Năeni. Poliţiştii au demarat de îndată verificări şi activităţi specifice de căutare a persoanelor dispărute", a transmis IPJ Buzău.

Persoanele care pot furniza informaţii care ar putea conduce la găsirea persoanelor dispărute sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

"Semnalmente mama: 1,50 m înălţime, 65 de kg, ochi căprui, păr roşcat scurt. Ultima dată când a fost văzută purta blugi negri, hanorac maro cu glugă şi papuci de plastic. Semnalmente Feraru Izabela: are 1,65 m înălţime, aproximativ 50 de kg şi păr lung castaniu. Ultima dată când a fost văzută purta blugi gri, hanorac gri şi pantofi sport albi. Semnalmente Feraru Maria: 1,30 m înălţime, aproximativ 30 de kg şi păr castaniu prins în coadă. Ultima dată când a fost văzută purta pantaloni negri cu buline roşii, bluză de trening roşie şi pantofi sport albi", informează IPJ Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9904 secunde