Alina Bica dezminte că a fugit în Costa Rica

463
1
Alina Bica dezminte că a fugit în Costa Rica - alina-1516145845.jpg

Articole recomandate

Unul dintre avocații Alinei Bica, fosta șefă a DIICOT, i-a anunțat pe magistrații care o judecă pentru fapte de corupție în mai multe dosare penale, că aceasta s-ar afla în Costa Rica, că este netransportabilă" și că ar putea reveni în țară după aproximativ opt săptămâni.

O țară exotică cum este Costa Rica a devenit de 3 săptămâni "acasă" pentru Alina Bica. Plecată să-și caute un loc de muncă ca avocat acolo, fosta șefă DIICOT a lipsit de la cele trei procese în care este judecată. Contactată de Lumeajustitiei.ro, Alina Bica a precizat că a văzut "stirile" privind pretinsa ei fugă din țară, dar precizează că nimic din ceea ce s-a vehiculat nu este real.

"Am văzut știrile apărute despre pretinsa mea fugă din țară. Într-adevar nu mă aflu în țară, lucru pe care l-am adus la cunoștința instanței, dar țin să precizez că nu se pune problema să fi fugit din țară, așa cum nu se pune problema să mă gândesc să fug în viitor. Ma confrunt cu o situație personală, privată, care și ea a fost adusă la cunoștința instanței. Mai multe comentarii nu doresc să fac. Voi clarifica situația în foarte scurt timp", a declarat Alina Bica, pentru Lumea Justiției.

Comentează știrea

Udrea lu base
17 ianuarie 2018
Fosta sluga

Ai facut legi de cacat in codul penal.DAR AI RECUNOSCUT CA AI GRESIT ATUNCI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3296 secunde