Alți doi constănțeni salvați dintre nămeți

210
2
Alți doi constănțeni salvați dintre nămeți - 6februariealtidisparuticiocarlia-1391674318.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile constănțene au fost solicitate, aseară, să intervină pentru salvarea a alți doi constănțeni care s-au rătăcit prin nămeți. În jurul orei 22,00, un bărbat de 30 de ani, din Peștera, a sunat la Serviciul unic de urgență 112 pentru a cere ajutorul, spunând că de aproximativ o oră jumătate, el și concubina lui, sunt în nămeți. El a povestit că în jurul orei 20,30, au plecat pe jos de la o fermă aflată în aproprierea localității Ciocârlia, spre localitatea Izvorul Mare, pe un drum pietruit, iar din cauza ceții dense, a stratului gros de zăpadă și a întunericului s-au rătăcit.
Cunoscând bine zona, șeful Postului de Poliție Ciocârlia, împreună cu primarul localității s-au deplasat către localitatea Cobadin, într-o zonă cu eoline aflate în construcție, iar la un moment dat, autoturismul de teren cu care aceștia se deplasau, nu a mai putut înainta din cauza stratului gros de zăpadă, cei doi continuându-și traseul pe jos.
La ora 22.45 cei doi au fost găsiți de către salvatori, la aproximativ 2 km, în extravilanul localității Ciocârlia. 
Aceștia au fost transportați către Postul de Poliție Ciocârlia de unde au fost preluați de un echipaj al ambulanței și transferați la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale.


Comentează știrea

dr akon
6 februarie 2014
epidemie????

Constat ca ratacirea Devine sport national(rural).Adik ziua DOI ciobani,iar seara un cuplu.Tare ma gandesc la faptul ca au consumat mult intaritor inainte de a pleca la drum.Dar o lanterna cu care sa vada anumite indicii nu aveau?Sper k pe langa amenda sa primeasca si "cate un sut in cur"

dr king
6 februarie 2014
ratacirea neamului

Se pare ca lucrurile se ingroasa , ratacirile se inmultesc. Doi concubini, care se cunosteau de 2 sapt , vor sa fie si ei eroi si sa se vada la tv, posibil invitati la antene sa se planga pe umarul lor. In loc sa o ia pe un drum cunoscut ei o iau direct pe camp ca si ciubenii ca doar are cine sa-i caute. Oare cate taxe si impozite platesc cei 2? Cat a costat operatiunea de gasire a ratacitilor? Cin suporta totul ? Contribuabilul roman, atoatevinovat !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Dispărut de acasă. L-ați văzut?
Pagina a fost generata in 0.3416 secunde