Amănunte șocante despre fata de 14 ani care a fost omorâtă. Adolescenta, dusă acasă la criminal chiar de către mama ei

348
Amănunte șocante despre fata de 14 ani care a fost omorâtă. Adolescenta, dusă acasă la criminal chiar de către mama ei - fondcriminalist11422899637-1494142803.jpg

Articole recomandate

Adolescenta în vârstă de 14 ani din comuna vasluiană Gherghești care a dispărut de acasă de trei zile a fost găsită decedată, sâmbătă, într-un șanț din comuna vecină Ivănești. Criminalul a fost reținut de polițiști și este un cunoscut al victimei. Acesta ar fi vrut să întrețină relații sexuale cu victima și pentru că fata s-a opus a strangulat-o, scrie romaniatv.net

xxx


Amănunte șocante ies la iveală după găsirea fetei moartă într-o pădure din Ivănești, județul Vaslui, informează România TV. Se pare că adolescenta fusese promisă de soție tânărului care acum este suspect de crimă și chiar mama fetei ar fi dus-o acasă la acesta. Odată ajunsă acolo tânăra a fost strangulată de băiatul de 20 de ani pe motiv că nu ar fi vrut să întrețină relații sexuale.

Bărbatul tocmai ce se întorsese de la stână din Timișoara. acolo unde lucrase, a văzut-o pe fată și a invitat-o pe la el. Fata i-a spus mamei de invitație, iar aceasta din urmă a fost de acord să meargă împreună pentru ca tinerii să se cunoască mai bine.

Acasă la tânăr s-au consumat băuturi alcoolice în exces, iar fata, spre seară i-a spus mamei că trebuie să meargă acasă pentru a merge la școală. Mama fetei nu putea să mai meargă de beată ce era, astfel încât a rămas la viitorul ginere să doarmă, iar fata a plecat. Tânărul cioban s-a oferit să o conducă, iar pe drum acesta a încercat să întrețină raporturi sexuale cu fata. Minora de 14 ani l-a refuzat vehement, iar acesta a devenit violent. A strâns-o pe fată de gât și a arncat-o în boscheți. După oribila fapta s-a întors acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De-a doua zi au început căutările disperate ale fetei, timp în care ciobanul a stat la televizor.

"Minora de 14 ani din comuna Gherghești a fost găsită decedată pe raza comunei Ivănești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Iulian Petre.

Tânărul de 20 de ani care a strangulat-o pe adolescentă și-a recunoscut fapta și urmează să fie prezentat instanței pentru mandat de 29 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0035 secunde