Ambulanță implicată într-un grav accident rutier

730
Ambulanță implicată  într-un grav accident rutier - ambulantasalvaregf-1311264128.jpg
Un grav accident rutier s-a produs, miercuri seară, în Eforie Nord, în jurul orei 21.

Gabriel Pescariu, în vârstă de 41 de ani, din Săcele (județul Brașov), conducea un autoturism marca Renault, BV 08 TSC, pe strada Traian din Eforie Nord și, la intersecția cu strada I. Gh. Duca, dirijată de indicatoare rutiere, nu s-a asigurat, a virat la stânga și a intrat în coliziune cu o ambulanță. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune și se angajase deja în depășirea autoturismului, care circula pe același sens.

Ambulanța condusă de Irinel Negoescu preluase un pacient, Constantin Zgubea, de 80 de ani, din Eforie Sud, și se îndrepta către Spitalul Județean Constanța. În urma impactului, mașina de salvare a fost proiectată pe sensul opus de mers și a intrat în zidul unui imobil pe care l-a avariat pe o porțiune de 8 metri pătrați.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea gravă a pacientului transportat către spital, vătămarea ușoară a asistentei Iuliana Stoian, de 30 de ani, a conducătorilor autoturismelor, Gabriel Pescariu, Irinel Negoescu, dar și a pasagerilor din Renault, Margareta Pescariu și Bogdan M.

Șoferul vinovat s-a ales cu suspendarea permisului și întocmirea unui dosar penal. În cursul nopții, Constantin Zgubea a decedat.

Andreea BAJDECHI

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5507 secunde