Polițist în misiune, rănit grav într-un accident rutier

1162
1
Polițist în misiune, rănit grav într-un accident rutier - accidentpoartaalba-1311013064.jpg

Un accident rutier grav, în  care a fost implicat un polițist de la Rutieră aflat în misiune, a avut loc, duminică seara, pe drumul ce leagă Constanța de Medgidia.
Tragedia s-a petrecut în jurul orei 21, când polițistul Cristian Dobrilă, de 30 de ani, din Brăila, care conducea o motocicletă marca BMW pe DN 22C, pe sensul dinspre Constanța către Medgidia, urmărea un autoturism care a efectuat o depășire neregulamentară și circula imprudent.
Ajungând la Km 28+800 m, într-o curbă deosebit de periculoasă, agentul a pierdut controlul direcției, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca BMW condus regulamentar de Daniel Anghelescu, de 28 de ani, din Constanța.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a polițistului, chiar dacă acesta era echipat corespunzător și purta casca de protecție. Motocicleta a fost făcută praf, iar omul legii transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost internat în stare gravă. Ieri, medicii au dispus ca el să fie transferat la Spitalul Floreasca, din Capitală, din cauza rănilor foarte grave suferite la coloană.
Pe perioada cercetărilor efectuate la fața locului, traficul rutier a fost deviat pe DJ 222, pentru sensul de mers dinspre Medgidia către Constanța, și pe DN 3, pentru sensul dinspre Constanța către București, până la ora 23,10.
Potrivit polițiștilor de la Rutieră, în accident a mai fost rănită ușor pasagera din dreapta față a autoturismului marca BMW cu care polițistul motociclist a intrat în coliziune, respectiv Ani Constantinov, de 23 de ani, din Constanța.
În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp a fost identificat și șoferul care nu a oprit la semnalul făcut de polițistul Dobrilă și din cauza căruia omul legii s-a nenorocit pe viață. El se numește Beniamin Țânțaș, are 34 de ani, și este din orașul Negrești, județul Satu Mare.
Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Rutieră pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.



Comentează știrea

constantean.
22 iulie 2011
......

parerea mea e ca mai bine dotau cu cateva motociclete sport politia de la rutiera...ca la herghelia de cai pe care o au majoritatea masinilor din constanta nu prea ai cum sa te tii cu un MOTOR genul celor de la rutiera...si sunt ferm comvins ca acele motociclete nu sunt facute sa poti lua un viraj mai strans cu 70 80 de km/h

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3884 secunde