Rute alternative pentru a ajunge pe litoral în siguranță

408

Ținând cont că numeroși turiști au ales să vină pe litoralul românesc cu autoturismele, polițiștii recomandă participanților la trafic să-și planifice din timp plecarea înspre casă și să ia în considerare premisa creșterii valorilor de trafic spre sfârșitul zilei.
Pentru evitarea blocajelor în trafic și a aglomerației, mai ales pe tronsonul Cernavodă - Constanța, polițiștii rutieri recomandă turiștilor care vin spre litoral sau pleacă spre casă să folosească rutele alternative. Astfel, un drum ocolitor poate fi Cochirleni - Rasova - Aliman - Floriile - Ion Corvin - Adamclisi - Deleni - Cobadin - Ciocârlia - Murfatlar - Valu lui Traian - Constanța. Cei care doresc să ajungă în sudul litoralului, folosind aceeași rută, de la Deleni sunt sfătuiți să facă dreapta spre Șipote - Tufani - Dumbrăveni - Viroaga - Cerchezu - Negru Vodă - Albești - Mangalia. Deși vor ocoli mai mulți kilometri pentru a ajunge pe litoral, turiștii vor economisi timp și nu vor mai pierde ore întregi în trafic.
De asemenea, polițiștii constănțeni au anunțat că în această vară vor folosi foarte mult, ca deviere a traficului, ruta Kogălniceanu - Cuza Vodă - Medgidia, drumul fiind reabilitat de curând. Totodată, pentru evitarea blocajelor, automobiliștii care se îndreaptă dinspre mare către capitală pot utiliza ca varianta alternativă: DN2A Constanța - Hârșova - Slobozia - Urziceni - DN2 Urziceni - București.
Ca în fiecare an, cele mai problematice zone în care se vor crea blocaje vor fi: Cernavodă - la ieșirea de pe Autostrada Soarelui, în Satu Nou - la trecerea de pietoni, Medgidia - sens giratoriu, Castelu - trecerea de pietoni, la intersecția din centrul localității Murfatlar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Diverse : Turiștii caută adrenalină
Pagina a fost generata in 1.0693 secunde