Distracție în Mamaia pe vânt și ploaie

845
Distracție în Mamaia pe vânt și ploaie - mamaiaturistiiploaie3-1309809753.jpg
Ploaia și vremea rece se pare că nu i-a speriat pe turiștii veniți să-și petreacă vacanța la mare.
Duminică seara, traficul pietonal din zona Cazinoului era foarte aglomerat. Chiar dacă nu au putut face plajă, oamenii au ieșit, cu mic, cu mare, la plimbare.
Turiștii au scos din bagaje tot ce aveau mai gros pentru a se încălzi.
Prosoapele de plajă și eșarfele și-au găsit altă întrebuințare, de data asta nu au mai fost folosite pentru plajă, ci pe post de îmbrăcăminte, ținând loc bluzelor și pantalonilor lungi.
Cu toate că vântul a bătut necontenit, telegondola a funcționat continuu. Nicio cabină nu pleca goală din zona Cazinoului. Oamenii stăteau la coadă pentru a vedea stațiunea de sus după ploaie iar prețul biletului se pare ca nu i-a speriat pe turiști.
Frigul le-a determinat pe mămicile grijulii să ia cu asalt magazinele cu articole de îmbrăcăminte pentru copii. Căciulițele, pălăriuțele, bluzițele, dresurile cât mai groase au fost la mare căutare. De asemenea, vântul se pare că le-a fost prielnic puștilor, ajutându-i să facă cât mai multe balonașe de săpun.
Cei care nu au mai rezistat frigului erau întâmpinați la intrarea în terase de ospătarii îmbrăcați în haine specifice tradiției terasei, restaurantului. De data aceasta un singur criteriu a făcut diferența între restaurante, cel mai călduros era și cel mai aglomerat. Cei care nu și-au permis să mănânce la restaurant s-au mulțumit cu porumb fiert și churros (specialitatea mexicană).
Seara nu s-a rezumat doar la plimbarea prin stațiune. Miile de turiști au continuat distracția în cluburi. Acestea fac senzație după miezul nopții când pe scenă își fac apariția animatoarele. Coregrafiile și ținutele provocatoare încing atmosfera și privirile băieților.
Whisky-ul și energizantele i-au încălzit pe tineri și le-au deschis apetitul pentru distracție. Ceea ce a dus la o altă noapte albă din multele pe care le vor face vara aceasta.
Roxana IONESCU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2803 secunde