Pe ploaie ori caniculă

SPA-urile de pe litoral, un gram de răsfăț și relaxare

669
SPA-urile de pe litoral, un gram de răsfăț și relaxare - spa-1309809704.jpg

Cui i-ar strica măcar câteva ore de relaxare totală, într-o atmosferă intimă, departe de stresul cotidian? Cu siguranță, nimănui! Pe asta s-au bazat probabil și hotelierii de pe litoral care astăzi se laudă cu SPA-uri ce oferă servicii care mai de care mai diversificate și… originale. Dar cum vorbim despre hoteluri de patru și cinci stele, unde luxul este la el acasă, și notele de plată sunt pe măsură. Pentru cei care nu sunt nevoiți să țină cont de acest aspect, dar și pentru cei care vor măcar să se răsfețe ocazional, un astfel de răsfăț rămâne o alegere mai mult decât inspirată.
Spa-urile hotelurilor din Mamaia combină, de regulă, tratamentele senzoriale și de frumusețe - Wellness Spa - cu terapii tradiționale - Beauty & Health. Echipele de terapeuți, ambianța relaxantă, atmosfera elegan-tă și confortabilă, dotările moderne și echipamentele performante au rezultate incredibile, atât fizic, cât și psihic, se laudă hotelierii.
Dar să vedem și cam cât costă un astfel de tratament regește: de exemplu, pentru o împachetare cu ciocolată - 60 de minute, procedeu care oferă o senzație plăcută de confort și îmbunătățește vizibil calitatea tegumentului, trebuie achitat 110 lei, la fel ca și pentru o împachetare cu portocale, ori cu ghimbir. La acestea se pot adăuga măștile corporale cu alge și extract de struguri, ori împachetările cu nămol la rece.
Hotelierii vin și cu diverse pachete, mult mai avantajoase, de care se pot bucura atât doamnele, cât și domnii, oricând doresc, căci aceste centre SPA sunt deschise pe toată perioada anului. De exemplu, pentru un pachet care conține un tratament facial de o oră și jumătate, 60 de minute de peeling, masaj de relaxare și reflexoterapie, două măști cu polifenoli de struguri, a câte 60 de minute fiecare, și un masaj de relaxare de 50 de minute, trebuie să achitați 379 lei, la un hotel renumit din Mamaia, de patru stele.
Iată ceva și mai special: ritualul Hammam-ului, o experiență cu iz oriental. Totul începe cu câteva minute petrecute în baia cu aburi, urmate de o ședință de masaj realizată pe o zonă netedă de mozaic încălzit și continuate cu un duș scoțian, cu apă rece ca gheața. Urmează sauna cu infraroșii, la o temperatură de 60 de grade.

Și cuplurile sunt luate în vizor
Într-un centru SPA se poate petrece și o seară relaxantă, dar romantică, un fel de terapie în cuplu, un răsfăț în doi, o escapadă din cotidian, într-un ambiant de cinci stele. În cele 120 de minute, atât cât durează o astfel de terapie, la unul dintre hoteluri, cuplul se bucură de masaj, jacuzzi și saună, și în plus, pentru un strop de extra-răsfăț, șampanie și ciocolată. Nota de plată nu este neapărat mare: 250 de lei. 190 de minute de răsfăț în doi poate costa însă și peste 600 de lei de persoană, dar cu siguranță veți dori să mai repetați experiența, ne asigură hotelierii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3608 secunde