Club Alcatraz alături de Partydul Kiss FM, km 0 al distracției

1245
Club Alcatraz alături de Partydul Kiss FM, km 0 al distracției - clubalcatrazneptunjpeg2-1309711067.jpg

Clubul Alcatraz din stațiunea Neptun este, de sâmbătă, km 0 al distracției de pe litoral.
Așezat în inima stațiunii, clubul se remarcă prin originalitate și inti-mitate. Sârma ghimpată, turnurile de veghe sau porțile solide te duc cu gândul la faimoasa fortăreață din San Francisco Bay, California. Fiori reci te trec, inevitabil, însă odată intrat, situația se schimbă total. Intimitate, bun gust și ambianța plăcută te întâmpină.
Originalitatea se păstrează și în interior. Copia după fresca celebrului Al Capone sau portretul acestuia nu lipsesc. Separeuri sub formă de celulă, cuști deasupra ringului, însă un aspect atrage atenția imediat: un scaun electric, copie fidelă a celor folosite în fortărețe precum Alcatraz.
Siguranța și confortul clienților sunt foarte importante pentru clubul Alcatraz.
"Încercăm pe cât posibil să oferim ce e mai bun clienților. Capacitatea este de 300 de locuri, dar în club pot intra până la 1.000 de persoane. Avem și un contract cu o firmă de pază și protecție, care ne pune la dispoziție patru oameni la fiecare eveniment. Aici ne bazăm pe bun simț, nu acceptăm excese de niciun fel și nu permitem intrarea în club a celor care nu au o ținută decentă. Astfel, încercăm să ne menținem standardul", a declarat, pentru "Litoral", Tanior Husein, managerul clubului.
***
Începând cu 1 iulie, Alcatraz a reluat colaborarea de succes cu postul radio numărul 1 în țară, Kiss FM.
"Este primul eveniment dintr-o serie lungă. Partydul Kiss FM revine la Neptun, iar Olix și Dan Fințescu sunt responsabili cu distracția. Este o colaborarea prodigioasă, care avantajează ambele părți. Suntem foarte fericiți că îi avem lângă noi", a subliniat Husein.
Pe lângă evenimentele de marcă organizate de club Alcatraz, multe alte distracții îi așteaptă pe turiști. Un lounge pe timp de zi, chiar în curtea clubului, sau zile însorite pe plajă, însoțite de acordurile postului Kiss FM. O rețetă de succes pre-gătită pentru turiștii care sunt aș-teptați pe litoral!
Paul GREAVU



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3233 secunde