În turneul Mamaia IDU Juniors Champs U16

Favoriții și-au respectat statutul

390
Favoriții și-au respectat statutul - patrickcopy-1307972229.jpg
După o săptămână de meciuri spectaculoase, a căzut cortina peste ediția 2011 a Mamaia IDU Juniors Champs U16, competiție internațională găzduită de Tenis Club IDU, rezervată junioarelor și juniorilor cu vârsta sub 16 ani.

În turneul de tenis de la TC IDU Mamaia, favoriții au făcut legea. În finala de simplu mas-culin, Patrick Ciorcilă (Româ-nia, nr. 1) nu i-a lăsat nicio șansă cipriotului Leandros Papa-yiannis, cap de serie nr. 10, pe care l-a învins, în două seturi, scor 6-4, 6-2.

Tot în minimum de seturi s-a terminat și finala feminină de simplu, în care trofeul și l-au disputat două reprezentante ale țării noastre: Andreea Ghițescu (nr. 1) și Raluca Georgiana Șerban (nr. 6). Câștig de cauză a avut Andreea: 7-5, 6-2.

Mult mai echili-brate s-au dovedit a fi finalele de dublu, atât cea masculină, cât și cea feminină, în care, de o parte și de alta a fileului s-au aflat numai ju-cători și jucătoare din România.

La feminin, pere-chea Jaqueline Adi-na Cristian / Ro-berta Maria Naicu (nr. 1) s-a impus, în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 10-8, în fața Andreei Ghițescu și Iuliei Maria Ivaș-cu (nr. 2).

Singurii mari favo-riți care au pierdut o finală au fost Bog-dan Borza și Ni-colae Frunză, în-vinși, după un meci dramatic, 1-6, 7-6 (4), 3-10, de Andrei Mari-nescu și Ion Efrim, capi de serie nr. 4.

Competiția de la Mamaia este înscrisă în calendarul Federației Europene de Tenis (ETA), fiind clasificată ETA Category 2. La ediția din acest an, au participat aproape 100 de jucători, veniți din opt țări europene: Cipru, Grecia, Italia, Macedonia, Marea Britanie, Rep. Moldova, Serbia, Turcia și România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Mai 2011
Stire din Economie : Poftiți la Tinimtex!
Pagina a fost generata in 1.4336 secunde