Polițiștii au pus gând rău comercianților ambulanți de pe plaje

483
Polițiștii din stațiunile de la malul Mării Negre au pus gând rău comerțului ilicit care se face, de ani de zile, pe plajele românești. Ei au aplicat zeci de amenzi, doar-doar i-ar descuraja pe cei care-și fac veacul pe plajă și trăiesc din comerțul cu porumb fiert ori alte produse alimentare sau nealimentare.
În stațiunea Mamaia, oamenii legii au desfășurat astfel de acțiuni sâmbătă, între orele 17 și 19. Doar în aceste două ore, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.080 lei.
Printre cei luați în vizor de polițiști a fost și Viorel Masare, de 28 de ani, din Tecuci, județul Galați, care, aflat în zona Cazino, oferea spre vânzare un aparat de masaj fără acte de proveniență. Tânărul a fost amendat, iar aparatul confiscat.
Într-o altă acțiune de același gen, ce a avut loc, duminică, între orele 10 și 18, au fost aplicate alte 29 de amenzi, în valoare de 19.200 de lei. Printre aceștia s-a aflat și Marian Dumitru, de 39 de ani, din Constanța, care a fost amendat cu suma de 1.000 de lei după ce a fost prins vânzând porumb fiert pe plaja din zona Cazino.
O acțiune asemănătoare a fost efectuată, tot duminică, între orele 10 și 13, și de polițiștii din Eforie și Mangalia. Ei au aplicat, la Eforie, 10 amenzi în valoare de 8.500 de lei, iar la Mangalia două sancțiuni în valoare de 4.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4328 secunde