Amenajări agricole din Deltă, scoase la licitație de CJ Tulcea

222
Amenajări agricole din Deltă, scoase la licitație de CJ Tulcea - ddd-1580470696.jpg

Articole recomandate

Consiliul Județean (CJ) Tulcea va scoate la licitație, în vederea concesionării, o suprafață totală de 4.435 de hectare aflate în amenajări agricole din Pardina și Ostrov Tătaru, Delta Dunării, a declarat reprezentantul instituției publice, Nicușor Condrat, potrivit Agerpres. Situația amenajărilor agricole aflate în litigiu a fost prezentată consilierilor județeni, după o interpelare adresată de reprezentanții PNL.

"Urmează să fie scoase la licitație trei loturi de teren din amenajarea agricolă Pardina și un lot de 1.410 hectare în Ostrov Tătaru", a menționat Condrat. El a mai spus că cele trei loturi care vor fi scoase la licitație după ce autoritatea județeană a câștigat unele procese cu societățile care acum doi ani, la expirarea contractelor cu CJ, au refuzat să pună terenurile la dispoziția autorităților, au suprafețe de 545 de hectare, 1.197 de hectare și 1.283 de hectare.

La sfârșitul lunii septembrie a anului 2018, consilierii județeni au aprobat scoaterea la licitație a peste 4.100 de hectare de teren pe care le administrează în Rezervația Biosferei Delta Dunării ca amenajări agricole.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4238 secunde