Amendă de 8.000 de lei după invazia ploșnițelor într-un cămin studențesc

354
Amendă de 8.000 de lei după invazia ploșnițelor într-un cămin studențesc - image202401292686169341plosnitec-1706555024.jpeg

Articole de la același autor

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB) a sancționat Universitatea din București (UB) cu 8.000 de lei în urma unui control efectuat luni, în a doua parte a zilei. Pentru căminul B din Grozăvești nu există contract pentru servicii de dezinsecție și deratizare, a transmis, pentru șefa DSP București.
DSP București s-a autosesizat și a mers în control la Căminul B din Grozăvești după ce HotNews.ro a publicat mărturii ale studenților cazați în cămin despre o posibilă invazie de ploșnițe.


„Căminul studențesc B - Universitatea București nu deține contract de prestări servicii DDD. Procedura de licitație a fost demarată înaintea începerii anului universitar 2023-2024, însă datorită viciilor invocate de participanți și acționării în instanță nu a fost finalizată încheierea contractului.


Ultimele operațiuni dezinsecție/deratizare au fost efectuate în lunile iunie, iulie 2023. Contractul cu societatea care va presta servicii DDD va fi încheiat în cursul acestei săptămâni.


A fost aplicată o amendă în valoare de 8000 lei”, ne-a transmis șefa DSP București, Cristina Pelin.


Totodată, reprezentanții căminului trebuie să instaleze, în termen de 48 de ore, două mașini de spălat noi.


„În 24 de ore va informată DSPMB (după consultarea cu prestatorul DDD), termenul în care se pot efectua/finaliza operațiunile de dezinsecție și deratizare.
În ceea ce privește mașinile de spălat, în termen de 48 ore se vor monta 2 mașini de spălat noi.
DSPMB va urmări termenele de remediere”, se mai arată în informarea autorităților.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.361 secunde