Calvarul unei constănțence

Amenințată că va fi înecată în Canalul Dunăre - Marea Neagră, dacă divorțează!

549
1
Amenințată că va fi înecată în Canalul Dunăre - Marea Neagră, dacă divorțează! - fondamenintatacavafiaruncatainca-1389542401.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a ajuns după gratii, fiind acuzat că și-a sechestrat soția și a amenințat să o arunce în Canalul Dunăre-Marea Neagră, după ce aceasta l-a anunțat că vrea să intenteze divorț. Mai mult, constănțeanul este acuzat de două infracțiuni de șantaj și nerespectarea hotărârilor judecătorești.

Calvarul prin care trecea soția lui Iulian Stancu, constănțeanul despre care este vorba, a ajuns în atenția polițiștilor Secției 5 în luna august a anului trecut, când femeia a cerut sprijinul oamenilor legii pentru că se temea pentru viața ei. Femeia, în vârstă de 25 de ani, a povestit că s-a decis să divorțeze de soțul ei, Iulian Stancu, sătulă de abuzurile la care era supusă. Ea a prezentat inclusiv un certificat medico-legal din care arăta că, în luna februarie 2013, a suferit leziuni provocate de soțul ei, care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. La data respectivă, a povestit femeia, soțul ei a scos-o cu forța din localul Rustic, a urcat-o într-un taxi, unde a îmbrâncit-o și a amenințat-o, totul pentru a nu se despărți de el.

Ulterior, la începutul lunii august, a mai reclamat femeia, suspectul a băgat-o cu forța în mașina lui și a dus-o pe malul Canalului Dunăre - Marea Neagră, în zona comunei Cumpăna, unde a amenințat să o arunce în apă dacă nu se împacă cu el.

Cu toate acestea, femeia nu a renunțat. Ba din contră, s-a adre-sat instanței de judecată și a obți-nut un "ordin de protecție", prin care soțului ei i se interzicea să o mai contacteze și să se apropie de ea la mai puțin de 50 de metri. Măsu-rile dispuse de magistrați nu l-au descurajat pe bărbat. Din declara-țiile depuse ulterior la dosar reiese însă că bărbatul nu a renunțat. Astfel, în perioada 13 noiembrie - 10 decembrie 2013, bărbatul a sunat-o de nu mai puțin de 30 de ori, iar în perioada 17 noiembrie - 4 decembrie 2013 i-a trimis peste 170 de SMS-uri, în care o amenința că o omoară dacă nu renunță la procesul de divorț și la plângerea depusă la Secția 5 Poliție.

Mai mult, din probele strânse de anchetatori reiese că bărbatul a amenințat și un martor, cum că îl va "kilări, îl va înjunghia, îi va da foc".

Totodată, constănțeanul nu a respectat nici interdicția instanței de judecată de a nu se apropia de soția și copilul lor la mai puțin de 50 de metri, urmărind-o pe femeie și amenințând-o cu fiecare ocazie.

Drept pentru care, pe 20 de-cembrie, polițiștii Secției 5 Poliție și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța l-au reținut pe suspect, sub acuzațiile de încălcare a hotărârilor judecătorești, lipsire de libertate și șantaj. Dus în fața magistraților Judecătoriei Constanța, aceștia au dispus arestarea preventivă a suspectului pentru 29 de zile. Bărbatul a atacat cu recurs decizia, dar și acesta i-a fost respins de judecătorii Tribunalului Constanța.  

Comentează știrea

hehehe
13 ianuarie 2014
pai cred ca trebuie

dus la balamuc... auzi, sa nu fie fericit ca-l lasa nevasta!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alex Velea a divorțat
Pagina a fost generata in 0.5968 secunde