Concurs Amenințați cu un pistol cu bile, pe plaja Modern, din Constanța

1090

Articole de la același autor

În dimineața zilei de sâmbătă, 16 august, în jurul orei 6, jandarmii care se aflau în patrulare în zona plajei Modern și a zonei turistice a Constanței au fost sesizați de patru persoane, care s-au plâns că au fost agresate și amenințate pe plajă, cu un pistol, de doi bărbați.

Reclamanții au spus că dacă îi văd pe cei doi agresori îi pot identifica, așa că, împreună cu jandarmii, au plecat să îi caute. În scurt timp, ei au fost găsiți pe plajă, iar la vederea jandarmilor indivizii au devenit recalcitranți, în cele din urmă ei fiind calmați și legitimați.
Astfel, asupra lui Traian Marin, de 28 de ani, din București, a fost găsit un pistol Walter 10x22, cu șase cartușe cu bilă, armă pentru care bărbatul deținea documente legale.
La vederea oamenilor legii și încurajați de acțiunea jandarmilor, alți cinci tineri care se aflau pe plajă au reclamat, la rândul lor, că au fost victimele celor doi, arătând cu degetul îndeosebi spre prietenul lui Marin, respectiv Călin Dionisie Vintilă, de 35 de ani, din București.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, Livius Iordănescu, cei doi bărbați împotriva cărora au fost formulate reclamațiile, precum și cele nouă persoane care s-au declarat vătămate, împreună cu mai mulți martori, au fost conduși la sediul IJJ Constanța. În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că pistolul de care s-a făcut uz, aparținând lui Traian Marin, s-a aflat în posesia lui Cătălin Dionisie Vintilă, care nu deține autorizație de folosire a unui astfel de tip de armă.
Numai că tinerii care au trecut pe lângă cei doi și au fost amenințați cu pistolul nu aveau de unde să știe că este doar un pistol cu bile, iar la vederea armei și fiind amenințați verbal s-au simțit în pericol.
Prin urmare, pistolul și cele șase cartușe au fost indisponibilizate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, spre a fi predate polițiștilor Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Toxice (AEST) - Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, odată cu documentele întocmite de jandarmi, pentru continuarea cercetărilor împotriva lui Traian Marin și Călin Dionisie Vintilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8119 secunde