Concurs INFO JO 2008

151

Articole de la același autor

r Reprezentativa feminină de handbal a României a fost învinsă, ieri, de Norvegia, scor 23-24 (11-12), în cea de-a cincea partidă a tricolorelor în Grupa A și a terminat prima fază a turneului olimpic pe locul doi, cu opt puncte, în urma formației "Țării Fiordurilor". Pentru România, au punctat Gâlcă-Stanca, Amariei-Lungu (câte 5), Neagu, Maier (câte 4), Elisei-Ardean, Lecu-șanu (câte 2), dar și portarul Huțupan-Dinu, cu o aruncare din propriul semicerc.
În sferturile de finală, echipa antrenată de Gheorghe Tadici și Dumitru Muși va întâlni, mâine, ocupanta locului trei din Grupa B (Coreea de Sud sau Ungaria).
v v v
r Înotătorul american Michael Phelps a cucerit, ieri, cea de-a opta medalie de aur la actuala ediție a JO de la Beijing și a stabilit un nou record olimpic, după ce a terminat primul cu ștafeta de 4X100 de metri mixt. Phelps a doborât, astfel, recordul compatriotului său, Mark Spitz, cel care câștigase șapte medalii de aur la o singură ediție a JO, în 1972, la Munchen.
v v v
r Gimnastul român Marian Drăgulescu s-a clasat, ieri, pe locul șapte în finala de la sol a concursului individual pe aparate. Triplu campion mondial la acest aparat, "Marocanul" a ratat a doua diagonală a exercițiului, primind o notă de 14,850. Primele trei poziții au fost ocupate Zou Kai (China; 16.050), Gervasio Deffer (Spania; 15.775) și Anton Golotsutskov (Rusia; 15.725).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.009 secunde