Amenzi de aproape 50.000 de lei, aplicate de jandarmi, într-o săptămână

263
Amenzi de aproape 50.000 de lei, aplicate de jandarmi, într-o săptămână - img20200729112038-1627279934.jpg

Articole de la același autor

Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost zilnic la datorie în perioada 19 - 25 iulie, acționând în cooperare cu poliţiştii constănţeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 259 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 49.000 lei pentru următoarele fapte: adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniştii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, intrarea cu autoturimul pe plajă, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identităţii.

În aceeaşi perioadă, echipajele de jandarmerie au constatat o faptă de natură penală pe linia comercializării unor bunuri susceptibile de a fi contrafăcute. Totodată, în cursul săptămânii trecute, jandarmii au avut în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor cultural-artistice, sportive şi de protest ce au avut loc în zona de competenţă.

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.314 secunde