CFR SA a redeschis, în cursul nopții, magistrala feroviară București - Constanța

294
CFR SA a redeschis, în cursul nopții, magistrala feroviară București - Constanța - image20210692484902041trencfrcal-1626938598.jpg

Articole de la același autor

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare publice, vă informează că la ora 02:30 a fost redeschisă Magistrala București - Constanța. Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral, începând cu ora 02:30, și-au reluat circulația pe ruta directă București - Constanța, doar pe raza stației Fetești traficul va fi redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

„Precizăm faptul că, echipele de intervenție ale CFR SA, mobilizate la fața locului, au reușit până la ora 02.30 să elibereze gabaritul căii ferate pe un fir de toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să finalizeze lucrările de reparații la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentare locomotivelor cu energie electrică. În acest moment, circulația trenurilor spre și dinspre Litoral este operațională pe ruta directă București- Constanța, cu mentiunea că în zona stației Fetești traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulație, deoarece intervențiile în zona deraierii sunt încă în desfășurare. Menționăm faptul că echipele de intervenție ale CFR SA acționează în continuare în stația Fetești cu personal propriu și utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiții normale, pe ambele fire de circulație”, au transmis reprezentanții CFR, după ce traficul trenurilor spre litoral a fost blocat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6748 secunde