Amenzi de zeci de mii de lei, aplicate de polițiști pe trenuri

230
Peste 50 de infracțiuni au fost depistate și peste 440 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii de la Transporturi, în urma acțiunilor desfășurate pe parcursul a patru zile pe trenuri.

În perioada 9 - 12 august a.c., aproximativ 900 de polițiști din cadrul structurilor teritoriale ale Poliției Transporturi au desfășurat o acțiune de control la nivel național, în stațiile de cale ferată, precum și pe trenurile de călători care circulă pe magistralele CF și secțiile feroviare adiacente acestora.

Polițiștii au constatat 54 de infracțiuni, dintre care 27 de natură judiciară, 19 de natură economică și opt de altă natură. De asemenea, au aplicat 443 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 82.735 de lei.

Totodată, au fost prinși 41 suspecți de infracțiuni și patru persoane urmărite în temeiul legii, 37 de vânzători ambulanți și 59 de persoane care apelau la mila publică. De asemenea, polițiștii au găsit 23 de minori lipsiți de supraveghere.

În urma controalelor desfășurate în trenuri, au fost depistați 1.417 de călători frauduloși, cărora personalul CFR le-au aplicat taxe și suprataxe în valoare de 15.293 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4423 secunde