Amenzi usturătoare pentru benzinăriile fără supraveghere video

233
1

Articole de la același autor

Asigurarea supravegherii video este o condiție obligatorie pentru obținerea autorizației de funcționare, pentru stațiile de distribuție a carburanților. Iar modul cum înțeleg deținătorii acestor benzinării să respecte această condiție a făcut obiectul unui control desfășurat, zilele acestea, de echipele mobile din cadrul Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale Constanța. 

Una dintre opriri a fost făcută la o stație de distribuție carburanți din Agigea, unde s-a solicitat șefului de stație prezentarea imaginilor înregistrate pe sistemul de supraveghere video pe perioada 14 mai - 3 iunie, respectiv perioada minimă obligatorie de 20 de zile de stocare a imaginilor filmate de camere. În urma vizionării acestor imagini, s-a constatat faptul că au fost prezentate imagini pentru perioada 17 mai până la 3 iunie, imaginile aferente zilelor de 14 - 16 mai lipsind din înregistrările societății.

Conform evidențelor prezentate sub formă de raport de vânzări carburanți, în cele trei zile au fost comercializate aproximativ 5.100 litri benzină, 23.600 litri motorină și 1.450 litri gaz petrol lichefiat, în valoare totală de aproximativ 169.000 lei.

În consecință, pentru că nu a respectat prevederile legale, societatea respectivă a fost amendată cu 20.000 lei și, în plus, s-a dispus confiscarea sumei de 169.000 lei, sumă corespunzătoare cantității de combustibili comercializați în perioada în care sistemul de supraveghere nu a funcționat. 

Comentează știrea

romar oil
11 iunie 2013
gpl

in drum spre agigea nu au vazut ce face noaptea hiropedii la romar oil ?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Mai 2013
Stire din Eveniment : Sute de pietoni amendați!
Pagina a fost generata in 0.6191 secunde