Un bărbat împușcat de polițiști, judecat pentru ultraj

99

Articole de la același autor

Un individ de 34 de ani, din Medgidia, va răspunde în fața judecătorilor pentru că a aruncat cu pietre înspre polițiștii din localitate, când l-au luat la întrebări cu privire la un furt. Beihan Asan este acuzat de ultraj, iar la începutul acestei săptămâni a fost trimis în judecată, la Judecătoria Medgidia. 

Reamintim că, la jumătatea lunii mai, un echipaj de siguranță publică din cadrul Poliției Medgidia se afla pe strada Ulmilor, când a observat o Dacie despre care aveau indicii că a fost folosită la furturi de animale. Oamenii legii s-au decis să investigheze, să afle cine este proprietarul, dar intenția lor nu a fost văzută cu ochi buni de oamenii din zonă. Mai mulți indivizi au început să facă scandal, iar Beihan Asan, care se afla printre ei, a trecut și la acțiune, aruncând cu pietre în agenții de poliție. Pentru ca situația să nu degenereze, unul din polițiștii a folosit armamentul din dotare, un glonț nimerindu-l pe suspect în picior. 

Transportat la spital pentru îngrijiri, Beihan Asan a fugit din unitatea spitalicească, fiind depistat ulterior de oamenii legii. 

Suspectul este anchetat și pentru furtul de animale pe care-l investigau oamenii legii, alături de Bogdan Mustafa, de 17 ani, și Elvis Pelivan, de 28 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5411 secunde