AMENZI USTURĂTOARE pentru PETRECERI PRIVATE, în Constanța!

497
AMENZI USTURĂTOARE pentru PETRECERI PRIVATE, în Constanța! - 21febrevenimente-1613907613.jpg

Articole de la același autor

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii și jandarmii constănțeni au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării normelor legale în ceea ce privește organizarea de evenimente private care, în conformitate cu prevederile Legii 55/2020 și ale H.G. 35/2021, sunt interzise. 
Astfel, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un local, situat pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, ar fi deschis, fiind în desfășurare o petrecere. Din informațiile noastre, este vorba despre localul Entourage. 
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în interior se aflau mai multe persoane. Administratorul societății comerciale, dar și alte 11 persoane prezente au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare totală de 15.000 de lei, potrivit Legii 55/2020. 
În jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, într-un local situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, se află în desfășurare o petrecere cu caracter privat, în incinta localului fiind identificate 49 de persoane. Din informațiile noastre, a fost vorba despre localul Red Vision. Administratorul societății comerciale și toate persoanele prezente au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 65.000 de lei, potrivit Legii 55/2020. 
„Reamintim faptul că desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, este interzisă în perioada stării de alertă. Totodată, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 23.00-05.00, cu excepțiile expres prevăzute de lege”, au subliniat polițiștii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7705 secunde