Amenzi usturătoare pentru vitezomanii din Constanța

74
Amenzi usturătoare pentru vitezomanii din Constanța - crescamenziledinnou41369320478-1404034428.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța atrag atenția: viteza excesivă ori neadaptată la condițiile de drum și trafic reprezintă una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere. Drept pentru care, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii constănțeni au fost pe străzi și i-au sancționat pe cei care au călcat prea tare pedala de accelerație. Au fost aplicate 282 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 79.880 de lei și au fost reținute 11 permise de conducere.

Din cele 282 de sancțiuni contravenționale aplicate, 223 au fost pentru depășirea limitei legale de viteză, trei pentru depășire neregulamentară, 55 pentru alte abateri la regimul rutier și una pentru alte acte normative.

De asemenea, șase permise de conducere au fost reținute pentru depășirea limitei legale de viteză, trei pentru depășire neregulamentară și două pentru alte abateri.

"Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, având ca scop prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, precum și 
responsabilizarea tuturor participanților la traficul rutier", au atras atenția reprezentanții Poliției Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3804 secunde