Raid aerian cu rachete, la baza românească din Kandahar! Ponta, adăpostit în buncăr

129
1
Raid aerian cu rachete, la baza românească din Kandahar! Ponta, adăpostit în buncăr - transfertdautoriteducampfrancais-1404034048.jpg
Un raid aerian cu rachete a avut loc la baza românească din Kandahar. Premierul Victor Ponta se află în Afganistan, unde asistă la începerea procedurilor de retragere a trupelor românești. Acesta este însoțit de miniștrii români de Apărare și Interne. În acest context Victor Ponta a fost dus cu blindata și adăpostit de urgență într-un buncăr.

Comentează știrea

info-army
30 iunie 2014
Masajul de razboi al VIP-ului

Au mai invatat si militarii nostrii cate ceva de la altii mai cu experienta.Ca sa convingi guvernantii cat de periculos este ,,esicherul luptei militare'',este simplu.Organizezi o simulare de atac pentru o doza de frisoane pentru VIP,il ,,aperi''bagandu-l intr-un adapost,si dupa doua trei focuri de arma,gata.VIP-ul ramane impresionat pina la lacrimi,adrenalina-si face efectul, entuziasmul supravietuirii il ,, face ''erou,ca doar numai oamenii puternici supravietuiesc in lupta si pot apare in fata natiunii ca ,,salvatori al Romaniei''. Mai mult don.VIP a promis ca din ,,micile''economii facute cu ocazia retragerii militarii vor fi recompensati pentru,,Misiune indeplinita''.Cat despre ,,Misiune indeplinita''depinde de scopul pentru care au fost trimisi si obiectivele avute in functie de interes.In orice caz ,Irakul si Afganistanul ,,democratizate'',vor ramane sa si planga mortii ,sa-si liga ranile si sa lupte ,,intestinal'' ,saraciti,dezbinati si datorii platite cu ceva petrol.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3298 secunde