Ponta: Îl propun pe Ioan Rus la Transporturi. Șova va fi purtător de cuvânt al PSD

81
Ponta: Îl propun pe Ioan Rus la Transporturi. Șova va fi purtător de cuvânt al PSD - ponta-1403628353.jpg
Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că îl va propune pe Ioan Rus în funcția de ministru al Transporturilor, întrucât Dan Șova vrea să se implice mai mult în campania electorală din noiembrie. 
Ponta spus că Rus este recomandat pentru această funcție de experiența profesională și politică și a precizat că prin această nominalizare vrea să transmită un mesaj foarte clar pentru zona Ardealului și Transilvania, respectiv că toate proiectele anunțate pentru această regiune vor fi realizate.
"Am fost foarte mulțumit de el ca ministru, dar Dan Șova vrea să se implice mai mult în campania electorală din noiembrie. El se va implica în partea de pregătire a comunicării politice până în noiembrie, va fi purtătorul de cuvânt al PSD, după prima ședință a partidului. După noiembrie, cu siguranță poate să revină ca membru al cabinetului", a spus Victor Ponta, potrivit B1TV.
"M-a convins experiența profesională și politică a domnului Rus", a completat premierul. 
Ioan Rus este membru PSD, iar în perioada 2000-2004 a fost ministru de Interne în Guvernul Năstase.
El a fost ministru de Interne și în primul Guvern Ponta, instalat în mai 2012, demisionând însă la scurt timp, în august 2012, după începerea suspendării președintelui Traian Băsescu, din cauza problemelor legate de listele electorale.
Rus a fost un susținător al lui Victor Ponta, el și "grupul de la Cluj" ajutându-l pe acesta să preia conducerea partidului la congresul din 2010, când actualul premier a candidat împotriva lui Mircea Geoană.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2727 secunde