Americanul lăsat în libertate după ce a drogat și violat tineri a fost băgat în arest

330
1
Americanul lăsat în libertate după ce a drogat și violat tineri a fost băgat în arest - american-1498648795.jpg
Etan Tzvi Dimant, studentul la Facultatea de Medicină a Universității Ovidius cercetat pentru viol și agresiune sexuală, a fost arestat după recursul făcut de procurori. 


În primă fază, magistrații Judecătoriei Constanța au decis să-l lase în libertate pe bărbatul american cu cetățenie israeliană, fiind cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorii au contestat măsura, iar Tribunalul Constanța a decis arestarea studentului pentru 30 de zile. 


Vă reamintim că Etan Tzvi Dimant este acuzat că folosea benzodiazepine pentru a-și droga victimele, pentru ca mai apoi să le violeze în timp ce acestea erau inconștiente. Polițiștii constănțeni au organizat o acțiune complexă, în urma căreia bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce voia să drogheze un polițist sub acoperire.


În locuința bărbatului și în autoturismul acestuia, oamenii legii au găsit 30 de flacoane ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.


Polițiștii constănțeni din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale, fac un apel către eventualele persoane vătămate în cazul studentului american de la Facultatea de Medicină din Constanța să de prezinte la sediul IPJ Constanța sau să sune la numărul de telefon 0241.502605 (Poliția Municipiului Constanța) și să sesizeze dacă au fost victime în cazuri similare. Vă mulțumim pentru cooperare!




Comentează știrea

Orza Ionut
29 iunie 2017
Justiție

Nu cred ,nu cred ,dar dacă este așa suntem pierduți

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5969 secunde